Nu är boken från Sanat Kumara tryckt.

fredag 12 mars 2010

Olika naturväsen



2. april 2005


Moder Maria: Det var bra, att du solade i trädgården i dag. Du såg små väsen för ditt inre öga. Det var Lilith, Moder jord, som visade dig dessa bilder av väsen från andra dimensioner. Hon kommer också att hjälpa dig med att kommunicera med dessa väsen. Du såg en liten trollpojke, en liten älva och en deva med långt silvervitt hår. Du kan göra skissar av dessa, om du kommer ihåg, hur de såg ut.

Lilith: Jag visade dig dessa bilder, Lizzie. Dessa väsen finns alla i din trädgård, och jag kan visa dig bilderna än en gång, om du inte kommer ihåg, hur de ser ut. 

Jesus Kristus: Vi önskar, att du skall visa för människor, hur det ser ut i andra dimensioner, och vilka väsen som finns där. Du har dina kreativa talanger och är duktig på att måla och teckna. Det vill vi gärna dra nytta av. Vi tackar dig för allt arbete, du utför och för all kärlek du skickar ut.

6. april 2005

Lord Sanat Kumara: Du skall komma att få se flera bilder av olika väsen, som lever i andra dimensioner. Det är för att du skall förbereda människorna på, hur dessa väsen ser ut. De skall komma att leva sida vid sida med människorna.

Lilith: Du frågade om gestalten med den mörka kåpan och det självlysande violetta ansiktet. Det var en annan sorts deva, som tar hand om olika växter och annat. Det finns många sorts devaer, som alla har olika uppgifter. Hon tar också hand om småkryp på tomten. Hon som satt på stenen hade vingar, inte så stora, men ändå. De är genomskinliga. Devaen i svart kåpa har inga vingar, men rör sig längs jorden.