Nu är boken från Sanat Kumara tryckt.

tisdag 18 maj 2010

Enstaka budskap om vistelse i min eterkropp:

23. september 2005


Lord Melkisedek: Det är rätt, att andra kan vistas i din eterkropp vid specielle tillfällen, när det är behov av detta. Du är skyddad, så det är bara i ett gott syfte, att detta kommer att ske. Du är en kanal direkt till den gudomliga världen, där du är själv. Därför har du så stor kraft. Vi vill göra under och mirakler genom dig och måste kunna nyttja din eterkropp. Det är alltsammans för ditt eget bästa och för att tjäna syftet med din vistelse på jorden. Du har själv förstått detta under en tid. Vi får jordförbindelsen genom dig.

Jesus Kristus: Du har fått vetskap om, att flera från den gudomliga världen har tillfälle att vistas i din eterkropp under speciella omständigheter. Detta är nödvändigt, om du skall utföra under och mirakler. Vi är mycket tacksamma över att ha den möjligheten för att påverka jordens utveckling. Du hör hemma här i den gudomliga världen, och din energifrekvens är mycket hög. Därför kan vi få den hjälp vi behöver från dig, Lizzie.

24.september 2005


Lord Maitreya: Du vet nu om, att stora själar från den gudomliga världen kan vistas i din eterkropp, om vissa omständigheter kräver detta. Det är viktigt, att du känner till detta, så du inte oroar dig. Det är i ett gott syfte och är alldeles nödvändigt, för att du skall kunna utföra underbara gärningar på jorden. Du skall uträtta stora ting, och vi skall alla arbeta genom dig. Vi behöver din hjälp och är stolta över, att du har så stort ljus och så mycket kärlek att sprida till andra och ut i Universum.

10. februari 2007


Kärleksgudinnan Isis: Min älskade Lizzie. Jag är hos dig och kommer att vistas i din eterkropp, när du kommer till Egypten. Vi skall tillsammans uppleva och besöka platser, där vi har levt i det förflutna. Vi är ett, du och jag. Vi är samma själ. Du skall få kraft från det förflutna, Lizzie, och jag skall vara hos dig för att tillsammans med vår tvilling-själ bereda vägen för dina framtida uppgifter. Vi hjälper och stödjer dig allihop och är glada över att du har ordnat allt inför resan, som skall bli ditt livs höjdpunkt. Jag älskar dig och skall hjälpa dig.