Nu är boken från Sanat Kumara tryckt.

torsdag 20 maj 2010

Årtal, tidsräkning, fel i böcker och annat :

19. november 2007


Jesus Kristus: Gräma dig inte, Lizzie. Det är svårt att hålla reda på alla årtal, som omnämns i de olika böcker, som du studerar, men jag kan trösta dig med, att tidsräkningen såg helt annorlunda ut, då Hanok vandrade på jorden, och det är inte sant, att människorna blev så gamla, som det framgår av texterna i början av det gamla testamentet. Det är helt fel, och du kan tryggt skriva de årtal, du har noterat för Hanok och för kung Narmer. Det är mycket nära verkligheten.

19. november 2007

Lord Serapis Bey: Nu skall du inte leta längre, jag skall ge dig svaren, du söker. Serapis Bey levde på 10.000 talet före Kristi födelse, och han var guden Osiris, som kom till jorden åter för att hjälpa människorna. Så ligger det till. 

23. november 2007


Lord Serapis Bey: Det är svårt att hålla reda på alla årtal, du hittar; men det är så, att det är fel i många böcker, som du har erfaret, och årtal är olika från den ena boken till den andra. Årtalet, du fick om kung David är helt rätt, och du kan räkna därifrån. Så skall allt bli rätt i slutänden. Du får den rätta sanningen från oss i den gudomliga världen, där du är själv. Att det inte stämmer överens med uppgifterna i andra böcker må du låta därhän. Min flitiga kärleksgudinna, arbeta du vidare, du har vårt fulla stöd.

17. december 2007

Jesus Kristus: Alla svaren, du får från den gudomliga världen är sanna, Lizzie. Det är människorna, som har fått fel uppfattning och har skrivit fel i sina böcker. Tveka inte på svaren, du får. Det rätta sammanhäng skall bli uppenbarat för dig, så du kan skriva sanningen i din bok. Vi vet, att det är svårt för dig med alla dessa fel i böckerna, men vi skall hjälpa dig att finna fram till de rätta svaren.

30. december 2007

Lord Hilarion: Det är helt rätt, Lizzie, att din högre kropp, kärleksgudinnan Isis, var Alice Bailey under en inkarnation. Vi arbetade genom dig då som nu. Det är sanningen.

21. februari 2008

Jesus Kristus: Grattis till dina böcker, som du mottog i dag, min kära syster. Du kan få hjälp av dessa böcker, som du har skrivit själv under en tidigare inkarnation. Det var modergudinnan Kali, en av dina fyra högra kroppar, som var Helana Blavatsky i denna inkarnation. Hon kanaliserade flera böcker från den gudomliga världen.

Hennes liv var inte enkelt. Hon måtte utstå förtal och svek från sina närmaste och förlöjligande från sina samtida. Hon var svårt sjuk under de sista åren av sitt liv och bara hjälpen från den gudomliga världen höll henne i livet.

Serapis Bey: Nu i den yttersta tiden klär den mäktiga Kali själv av alla kränkningar, som de mörka begått mot hennes materia-kropp.